Agenda

Greetings from Javier Jaén Studio. Conferència

Data:
Hora: 18.30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava
Javier Jaén Elisava
Javier Jaén Elisava
Javier Jaén Elisava

Aquesta xerrada serà un viatge des del desenvolupament conceptual a la solució gràfica a través de casos pràctics.

Medi ambient, tecnologia, amor, sexe, diversitat, art, literatura, religió, ciència, gastronomia, salut, esport, capitalisme salvatge, moviments socials, economia, terrorisme, guerra, política, justícia, arqueologia, virus, música, teatre, moda, vi i una mica de disseny i il·lustració.

Javier Jaén (Barcelona, ​​1983) va estudiar disseny gràfic i belles arts a Barcelona, ​​Nova York i Budapest. La seva activitat professional s'ha centrat en il·lustració editorial, portades de llibres, projectes audiovisuals, publicitat, comunicació cultural i creació d'obra pròpia. Tradueix històries i conceptes en imatges a través d'un llenguatge simbòlic i lúdic.

El seu treball ha estat àmpliament guardonat. Ha participat en exposicions a Nova York, Londres, Mèxic, El Salvador, Tallin, Seül, Rotterdam, París o Roma. Des 2015 és membre d'AGI. El 2020 ha estat considerat per Forbes com un dels 100 espanyols més creatius.

Ha estat professor a l'IED, BAU, IDEP, i sovint imparteix tallers i conferències en diverses escoles internacionals d'art i disseny. Encara no ha escrit un nen, no ha plantat un llibre ni ha donat a llum a un arbre.

Conferència organitzada per graphic.elisava. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 9/12.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies