Agenda

Graphic Elisava Degree Show 2020

Data: -
Lloc: 2020graphic.elisava.show


2020 està sent un... any interessant fins ara. El món s'està enfrontant a un canvi sobtat i ha hagut d'adaptar-se ràpidament a ell. No obstant això, els estudiants del Màster en Disseny Gràfic i del Màster en Disseny Editorial han trobat el costat positiu a tot això: una oportunitat per a canviar, una oportunitat per aplanar un nou camí, una oportunitat per a transformar-se.

Estan transformant el seu pensament, els seus mètodes, s'estan transformant com dissenyadors, i també estan transformant el món amb ells. També estan transformant el ja tradicional Degree Show a una nova versió digital.

Després d'innombrables trucades de vídeo en pijama amb un cafè en una mà i alguns refrigeris en l'altra, han creat un Digital Degree Show centrat en dues coses: Persones i Projectes.

Els estudiants bàsicament volen transmetre la idea de diversitat i mostrar els seus interessos, motivacions i punts de vista, i com van evolucionar a través del temps. Han aconseguit adaptar-se a la situació actual i s'han embarcat en el viatge de transformar-se, i transformar el món al seu voltant. Els mons que volien transformar van des d'Opinions Socials, Història, Comunitat, Expressió, Tecnologia, Cultura, Consum, Sostenibilitat, fins a Moviment, en forma de 45 projectes dissenyats per estudiants de màster en Disseny Gràfic i Disseny Editorial.

Segueix el compte d'Instagram @graphic.elisava. #GraphicElisavaDS20

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies