Agenda

Gran Gala d'Estrena del Grup de Teatre d'Elisava

Data:
Hora: 19.30 h
Lloc: Elisava (Sala Aleix Carrió, 1a planta)


El Grup de Teatre d'Elisava organitza una Gran Gala d'Estrena, la première mundial, en rigurosa primícia, de tres curts escrits, rodats i produïts pels i les alumnes integrants del grup. Un gran esdeveniment mereix una gran celebració. I això és el que suposarà aquesta Gran Gala d'Estrena.

Segons els propis membres del Grup de Teatre: "Prepareu l'smoking i les lentejuelas, perquè no s'ha vist res igual des de la MET Gala. Ni Cannes, ni els Oscar ni el Festival de curtmetratges d'Avinyonet. Res ens farà ombra en un esdeveniment ple de glamour, cinema i... potser una mica de teatre".

Aquesta és la sinopsi dels tres curts que s'estrenen aquest divendres:

Fani

La Fani té una cita. Ha arribat d'hora al bar, però no està preparada. És massa d'hora, massa tard, no porta bé el cabell... qualsevol excusa és bona per escaquejar-se. Bé, potser no "qualsevol"...

Señora

Hace dos horas y tres cafés que Laia espera a Vicky. Ninguna lleva una buena racha, pero a Vicky le ha pasado algo que ha colmado el vaso. Llegas a los 30 años y de golpe sientes que ni las prácticas ni el máster que has hecho son suficiente para el mundo. Y es que aunque ambas intenten perseguir sus sueños, parece que nadie les dijo qué vendría después.

Parole

Tic, tac. Valentina va lenta. Li agrada veure com es desfan els gelats i com créixen les flors de casa seva. Tic, tac. Alonzo va ràpid. Li agrada anar en vespa i tallar pepperoni a gran velocitat. Sembla que no tenen res a veure l'un amb l'altre. Però què passa quan dos pols oposats es troben?