Agenda

‘Getting Personal Projects Made’, conferència oberta d'Irene Pereyra (Anton & Irene)

Data:
Hora: 21.30 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Irene Pereyra. Anton and Irene


Gairebé tots els dissenyadors pensen en començar el seu propi negoci després de treballar uns anys per a un estudi. No seria genial tenir una oficina elegant i treballar només en els projectes que t'agraden, sense haver de vendre la seva ànima al client diabòlic i comprometre't amb la modificació dels dissenys? Però la realitat és, en moltes ocasions, més complexa i definitivament menys romàntica.

Irene Pereyra, de l'estudi de disseny Anton & Irene, situat a Brooklyn, visitarà Elisava per parlar sobre la transformació d'un estudi petit en un projecte (l'estudi es tracta més com un "projecte" que un "negoci") i compartirà les seves experiències , incloent tots els èxits i fracassos que ha viscut durant el recorregut.

Sobre Irene Pereyra

Irene Pereyra és cofundadora de l'estudi de disseny d'interacció Anton & Irene. Ha creat experiències interactives per a molts clients i projectes a gran escala, entre les quals es troba el redisseny de USAToday.com i Metmuseum.org. L'estudi també passa 3 mesos a l'any en projectes de disseny d'iniciativa pròpia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies