Agenda

FineArt Igualada reuneix el treball de diverses Elisava Alumni del Màster en Fotografia

Data: -
Lloc: Festival FineArt Igualada
Mónica Gómez - Disturbing Obsession


Haidé Costa, Carissa Díaz i Mónica Gómez, Elisava Alumni del Màster en Fotografia i Disseny, participen en el Festival FineArt d'Igualada amb l'exposició "Identidad(es)".

Els seus treballs de final de Màster exploren les nocions d'identitat des de diferents perspectives a través de l'autoretrat. El treball de Costa, Almost Unreal, se situa entre el simbolisme, la ironia i la crua realitat, i recorre les experiències col·lectives i extravagants que vivim en temps de Covid. Per la seva banda, Disturbing Obsession, projecte de Gómez, busca qüestionar les actituds compulsives de l'ésser humà per la moda ràpida i aborda les conseqüències ambientals. El treball de Díaz, Perteneser, aprofundeix en el sentit de pertinença que sorgeix del lloc que anomenem "llar", mentre examina la recerca d'identitat pròpia.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot el món i que s'ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal. Al festival, es reparteixen diferents exposicions per diverses sales amb mostres fotogràfiques efímeres, entre elles "Identidad(es)".

El Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava és un programa de postgrau que aborda la fotografia com una disciplina oberta, a través de la qual s'anima a l'estudiant a crear extensos projectes fotogràfics d'alta complexitat i a explorar els enfocaments més contemporanis dins de la creació artística, emfatitzant la innovació, experimentació i investigació teòrica i pràctica.
 

Haidé Costa - Almost Unreal
Carissa Díaz - Perteneser