Agenda

FineArt Igualada presenta 'Intimidades domésticas', exposició de Treballs Finals d'alumnes del Màster en Fotografia

Data: -
Lloc: La Cotonera (C/Joan Abad, 1, Barri del Rec, Igualada)

'Ama't', de Rosalía Ángel (esquerra); i 'Olivos en flor', de Vanessa G. (dreta).

Els projectes fotogràfics 'AMA'T', de Rosalía Àngel, i 'Oliveres en Flor', de Vanessa G., tots dos Treballs Finals del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, es podran veure en la pròxima edició del Festival FineArt Igualada (del 22 de febrer al 17 de març).

Tots dos treballs, inclosos en l'exposició ‘Intimidades domésticas’, versen sobre les diferents formes d'enfrontar-nos a la nostra pròpia naturalesa i quotidianitat. Per trobar una resposta a aquesta recerca, les dues sèries fotogràfiques exploren dues propostes diferents que relacionem amb el nostre entorn més íntim i quotidià, qüestionant les polítiques de representació i bellesa establertes per la societat contemporània.

Sobre FineArt Igualada

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs, escoles de fotografia i aficionats de tot el món. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de la localitat amb mostres fotogràfiques efímeres. Sorgit en l'any 2012, FineArt Igualada va néixer amb l'objectiu d'apropar la fotografia a tots els públics i des de llavors s'ha consolidat com un referent dels circuits fotogràfics estatals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies