Agenda

Ferran Adrià, convidat d'honor del DECS FEST sobre procés creatiu

Data:
Hora: 18.30 h.
Lloc: Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, 08002 Barcelona)


Podem mesurar la creativitat? Com podem descodificar el procés creatiu?

Aquestes són algunes de les preguntes que el projecte Decoding European Creative Skills (DECS) s'ha plantejat per generar un sistema que permeti descodificar les competències dels diferents perfils creatius.

En aquest context, i en el marc de la Barcelona Design Week, el proper 13 de juny organitzem a l’Arts Santa Mònica el DECS FEST, on Ferran Adrià ens parlarà sobre la naturalesa del procés creatiu. A més, l'equip responsable del projecte compartirà amb els assistents les primeres conclusions d'aquesta ambiciosa investigació. L'esdeveniment finalitzarà amb música, beguda i networking a la terrassa del centre.

El projecte DECS sorgeix de la col·laboració amb Ferran Adrià i ha estat cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea i liderat per Elisava juntament amb la Universitat de Tecnologia Eindhoven i la Universitat de Ciències Aplicades Fachhochschule de Salzburg i la col·laboració de Domestic Data Streamers.

Et convidem a participar, especialment si ets professional, estudiant o una empresa de l'àmbit creatiu. Vine a descobrir més sobre les teves competències creatives!

Esdeveniment gratuït prèvia reserva mitjançant el següent enllaç.

Acabarem l'acte amb una cervessa, cortesia d'Estrella Damm.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies