Agenda

Exposicions MADD 2021

Data: -
Lloc: MUTUO Centro de Arte (C/Méndez Nuñez, 7 Barcelona)


Un "madhouse" de dades i projectes de disseny

L'any passat vam generar, vam recollir i emmagatzemem més dades que en els 5.000 anys anteriors de la història de la humanitat. Fins avui no disposàvem de la tecnologia per enregistrar la realitat a aquesta escala (ni per tant selfie), però ara la tenim al palmell de la mà. I com ens agrada...

Per desgràcia, això no vol dir que les nostres societats estiguin millor informades. Les dades per si sols emmascaren la realitat que descriuen, desdibuixant el seu significat i esmussant les emocions. És difícil entendre el que signifiquen dos graus d'augment de la temperatura mitjana, o una taxa de transmissió d’1,5... o un milió de morts, per exemple.

En un món de terrícoles plànols i fets alternatius, transformar les dades en informació comprensible i honesta és, més que una necessitat, una qüestió de supervivència.

MADD house serà una sèrie d'exposicions dels alumnes del Màster en Data and Design d'Elisava. Durant un mes aquest espai es convertirà en part del seu projecte final i en un aparador de pensament crític, investigació, narratives de disseny de dades i interacció.

Alumnes

Pedro Vallejo
Carla de la Torre
Maria Moreso
Joana Bisbe
Letícia Pozza
Ana Sifuentes

Tutors

Tutors de Domestic Data Streamers:
- Maria Fabuel
- Pau Aleikumsalaam

Suport transmèdia

Playmodes
- Santi Vilanova
- Eloi Maduell

Agraïments

Paadín, Marc Panero, Marta Handenawer, IASA Monique, Saul Baeza, Oscar Tomico, Lluís Sallés. Clara Subirats, amplades, Rosa Monge, Rosa Arredondo, Mònica Molins, Ane Guerra, Jaume Rios, Irene Rodenas, Helena Març, Equip de Comunicació d'Elisava, Escola Elisava i Mutuo Centre d'Art.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies