Agenda

Exposició 'REFLECTIONS', un taller sobre baldufes i creativitat

Data: -
Lloc: Ágora


Fins al proper 10 de març, la Sala Àgora acull l'exposició 'REFLECTIONS', una mostra de baldufes fetes pels alumnes del Màster en Disseny mitjançant de Nous Materials. A l'exposició, es poden veure diferents baldufes que reflecteixen la personalitat de cada alumne/a.

Durant un taller d'una setmana, els alumnes del Màster en Disseny mitjançant de Nous Materials han treballat en la relació entre la matèria i la forma utilitzant la baldufa, un joc antic i intuïtiu que resumeix essencialment l'equilibri entre el material i l'objecte. Tot això ha estat capturat amb fotografies realitzades per la fotògrafa Anna Huix, mitjançant la tècnica estroboscòpica.

Aquest projecte s'ha desenvolupat en l'espai TMDC, un taller d'experimentació i producció que els/les nostres alumnes poden utilitzar de forma gratuïta amb reserva prèvia. Elisava aposta per un projecte pedagògic que concep l'Escola com una plataforma per estimular l'aprenentatge de l'alumnat combinant classes virtuals amb pràctiques a l'Escola i en altres espais col·laboradors, com és el cas del TMDC.

Alumnes: Jannis Claudius Schäfer, Enola Loredana Gil Stolk, Dina Abdulbaki, Nihal Ben Aarons, Ona Joan Orozco, Lojain Rafa A Alamri, Benedikt Dietz, Gemma Lopez i Gramunt, Nuria Camacho Castro, Shirley Catalina Cortez Pazmino, Claudia Maria Lopez Urizar, Laura Gusart Santos i Artur de Menezes Fernandes.

Professor: Luis Eslava.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies