Agenda

Exposició Premi Catalunya d’Ecodisseny

Data: -
Hora: De 9h a 21h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Àgora (1a planta)


La Sala Àgora d'Elisava acull fins al 12 de febrer l'exposició 'Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019. El Disseny en l’economia circular', amb alguns projectes guanyadors com el banc 'Alpine', codissenyat per l'Elisava Alumni Gerard Arqué (Escofet) i que va rebre el Premi Ecodisseny en la categoria de Producte.

Sota el lema 'Dissenyem un món millor', el Premi Catalunya d’Ecodisseny, adreçat a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants, reconeix els productes en el mercat o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya i que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.
 

Convocatòria Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

El premi, convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya a la secretaria tècnica, ha obert ja la convocatòria per la seva propera edició. Tens un producte o servei en el mercat o en desenvolupament que pugui contribuir a l'economia circular? Presenta'l fins al 15 de febrer i podràs optar a un premi d'entre 6.000 € i 3.000 € i altres beneficis com formar part de l’exposició itinerant i virtual del Premi.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies