Agenda

Exposició ‘Intersecciones’ al Museo Can Framis de Fundació Vila Casas

Data: -
Hora: De dimarts a dissabte, d'11h a 18h. Diumenges d'11h a 14h. Fins desembre.
Lloc: Can Framis (Roc Boronat, 116). Barcelona

Un any més, els alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d'ELISAVA realitzen una intervenció en l'entrada al Museu Can Framis, en col·laboració amb la Fundació Vila Casas. S’anomena 'Interseccions' i s'inaugura el proper dissabte 19 maig a les 12:30 h.

25 artistes emergents es troben en una cruïlla. En la seva cerca per trencar barreres i esculpir la seva identitat individual i generacional, exploren temes com la igualtat de gènere, els drets humans i dels animals, els prejudicis, la llibertat, la vida i la mort. Donant veu a les inquietuds de la nostra era, forgen unions flamants i impulsen l'harmonia.

Com creadors d'imatges, expressen els seus testimonis a través de la Llum, la Forma i el Color. Conscients del paper que exerceixen tant al món com a un llinatge d'artistes, utilitzen la tradició com un esglaó.

El Museu Can Framis serveix com una intersecció per a un diàleg constructiu entre l'establert i l'incipient. Cada artista teixeix la seva temàtica en una de les obres de la col·lecció permanent al mateix temps que l'agafa com a punt de partida. L'arquitectura del museu i els seus voltants proporcionen l'hàbitat en el que les peces finals, literalment encastades a les parets de l'edificació, cobren vida. El passat es converteix en el ciment sobre el que es construeixen declaracions rellevants per als «temps líquids» que travessem.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies