Agenda

Exposició "Disseny de mobiliari per a l’habitar contemporani"

Data: -
Lloc: Atri Elisava
Projecte IDERA, disponible a PILMA


Des del 25 de maig fins al 9 de juny, l’Atri d'Elisava acull una exposició que presenta una selecció de projectes de l'assignatura Projectes II de 2n del Grau en Disseny i del Màster en Disseny de Mobiliari, realitzats des de 2018 fins a l'actualitat, en col·laboració amb PILMA.

Amb motiu de III Congrés Iberoamericà d'Història del Moble, des d’Elisava volem oferir la nostra contribució a les iniciatives desenvolupades a la nostra ciutat amb aquesta exposició.

El disseny del moble es caracteritza per la seva vocació de bastir ponts entre la recerca sobre les formes de l'habitar contemporani, pròpies del disseny d'espai, i els aspectes de concepció, formalització i selecció de materials que defineixen tot producte. Aquest fet es pot comprovar perfectament en observar les peces realitzades pels i les estudiants d'Elisava que es presenten en aquesta exposició.

Ideació: Paolo Sustersic, Professor d'Elisava i membre de Comitè Científic de l'III Congrés Iberoamericà d'Història del Moble.

Professors: Luis Eslava, Salva Fàbregas i Martín de Azúa (Grau en Disseny) i Ricard Ferrer (Director del Màster en Disseny de Mobiliari).

Estudiants: Alex Borràs, Àlex Martinez Mestre, Alícia Milà, Andrea Dassatti, Anna Gallés, Arnau Xaló, Aurora Rodríguez, Bertran Cabané, Carla Farré, Claudia Riera, Donava Solsona, Eduard Cabré, Eliot de Botiga, Ester Casademont, Gaia Carante, Guillem Ràfols, Irene Morera, Jian Dj, Joan Botey, Julen Beloki, Julia Martínez, Kevin Sake, Laura Crusellas, Lola Lemke, Maria Alejandra Monroy, Marta Cervera, Marta Reynés, Marta Valero, Martina Moregó, Mercedes Aguirre, Nacho Nerín Núria Perea, Oriol Barlan, Pau Puiggròs, Roger Colell, Sergi Peguera, Sílvia Conde, Tatiana Bado, Vero Santana, Victòria Almela, Virgínia Bertran, Ximena Balaguer i Yusey Quispe.

Agraïments: PILMA.

Projectes XYZ i CALA
Projectes AMANTI i CAVE
Projectes SENAAR i VESTA

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies