Agenda

Exposició dels Treballs Fi de Grau nominats als Premis ei! 2022

Data: -
Hora: De 9.00 h a 22.00 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Àgora i Atri (1a planta)


Com cada any, des d'Elisava volem compartir amb el món els resultats de l'excel·lència i la bona feina realitzada pel nostre alumnat. En conctret, els Treballs Fi de Grau (TFG) dels i les alumnes dels nostres Graus, el Grau en Disseny i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, han mostrat un nivell de qualitat molt alt, com és habitual.

Pots comprovar-ho en una nova exposició que reuneix els projectes nominats als Premis ei! d'enguany. Uns guardons que busquen estimular la creativitat dels i les joves dissenyadors i dissenyadores, la seva trajectòria acadèmica i la seva dedicació, al mateix temps fomenten la difusió del seu talent i la seva competitivitat en el conjunt de la societat, especialment en els sectors vinculats al disseny, l'enginyeria i la indústria. Els Premis ei! 2022 s'entregaran el proper dijous 6 d'octubre en el marc de la Festa de Graduació d'Elisava.

Trobaràs els TFG nominats d'enguany repartits per la primera planta d'Elisava: en la seva majoria a la Sala Àgora, però també a l'Atri i en algunes altres zones del primer pis. No t'ho perdis!