Agenda

Exposició dels projectes finals del Master in Design through New Materials

Data: -
Lloc: 7/07 Casa Bonay (Gran Via, 700) - 13-18/07 Galeria Rubén Torres (Carrer de la Palla, 33)


MATERIAL DESIGNERS SHOWCASE
Master in Design through New Materials 
Elisava 2021-22
 
Hi ha una nova onada de disseny, artesania i cultura que té en compte nous mètodes creatius per al benestar humà i planetari. Aquests projectes finals únics i avantguardistes del Master in Design through New Materials manifesten i exemplifiquen la necessitat d'una nova visió del disseny, l'artesania i la cultura.
Des de nous materials sostenibles, fins a noves maneres d'implicar els artesans, passant per l'activisme material i els sistemes socials, o noves iniciatives d'emprenedoria creativa, aquests futurs professionals internacionals de l'àmbit del disseny són aquí per transformar la societat i el planeta.
 
DEGREE DAY
El proper 7 de juliol, a Casa Bonay, tindrà lloc la presentació dels 17 projectes de la 4a edició del Master in Design through New Materials, amb un jurat expert en innovació, sostenibilitat i creativitat. Es presentaran els projectes dels estudiants internacionals per a la seva avaluació acadèmica. Seguidament, una copa de benvinguda amb professors i mentors per celebrar el final del Màster.
 
DEGREE GALLERY SHOWCASE
Del 13 al 18 de juliol a la Galeria Rubén Torres, es podrà visitsar l'exposició - col·lecció de peces de disseny úniques i avantguardistes que celebren la creativitat a través dels materials (inauguració 14 de juliol a les 19h).