Agenda

Estudiants d'Elisava dissenyen l'aparador de BoConcept en el marc de la Barcelona Design Week

Data: -
Hora: De dilluns a dissabte: d'11h a 20h.
Lloc: Avinguda Diagonal, 558. 08021, Barcelona


Un grup d'alumnes de 4t curs del Grau en Disseny i del Programa d'Estudis Simultanis, tutoritzats pel professor Ignasi Bonjoch, ha dissenyat l'aparador de la botiga de mobiliari escandinau contemporani BoConcept de Barcelona.

L'acció s'emmarca en la iniciativa 'Aparadors – Disseny en Diagonal' de la Barcelona Design Week; un projecte que té com a objectiu donar visibilitat al talent creatiu local, vincular el disseny al sector del comerç i apropar el disseny a la societat. També ajudar els comerços a innovar i a posar en contacte el jove talent de les escoles de disseny amb les botigues.

En el cas de l'aparador dissenyat pels i les alumnes d'Elisava, l'equip de l'Escola s'ha encarregat de tot el procés, des de la generació de la idea a la seva formalització, passant per la presentació al client, la confecció de pressupostos, la realització i el muntatge. Sota el lema 'Per a gustos colors, quin és el teu?', el projecte destaca les immenses possibilitats de personalitzar el mobiliari de la firma, establint un paral·lelisme respecte a la diversitat. Pots veure'l a l'Avinguda Diagonal, 558, fins les festes de Nadal.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies