Agenda

Estrenem el cicle anual de conferències 'Masters’ Talks', protagonitzat per nou creatives internacionals

Data: -
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)


*Degut al tancament de l'Escola a causa de la crisi sanitària generada pel COVID-19, les xerrades de Gail Bichler, Luna Maurer, Li Edelkoort i Ilse Crawford es posposen al proper curs 2020-2021. Les noves dates s'anunciaran properament.


Els programes de Màster i Postgrau d'Elisava organitzen la primera edició de Masters’ Talks, un cicle de xerrades que s’estendrà durant tot el curs 2019-2020 (d’octubre a juny), i per on passaran fins a nou dones que figuren a l’avantguarda del disseny, l’art i la innovació.

El cicle l’inaugurarà l’historiadora de l’art i fundadora de Droog Design Renny Ramakers, qui impartirà la conferència ‘La imaginació com a catalizador del canvi social’ el proper 17 d’octubre. La seguiran altres veus destacades com la de la fotoperiodista de Magnum Susan Meiselas; la directora/animadora Anna Ginsburg; l’artista especialitzada en media design i interacció Luna Maurer; l’arquitecta, curadora i directora d'AA London Eva Franch; la directora de disseny de The New York Times Magazine Gail Bichler; Ilse Crawford, dissenyadora d'interiors i fundadora del departament de Man & Wellbeing de l'Acadèmia de Disseny d'Eindhoven; Li Edelkoort, una de les expertes en tendències més famoses del món.

Totes les conferències són gratuïtes i es faran a Elisava.