Agenda

Els Alumni Paula López-Nuño i Sergio Conches, seleccionats a l'ADC*E Festival

Data:
Hora: 15h
Lloc: Auditori Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37, Barcelona)


Paula López-Nuño i Sergio Conches, Elisava Alumni, han estat seleccionats per formar part de la Secció High Potentials de l’ADC*E Festival, que tindrà lloc el 8 i 9 de novembre a Barcelona. L’ADC*E Festival és l’esdeveniment anual que reuneix professionals creatius de tot el continent durant dos dies de xerrades inspiradores, tallers pràctics i moltes oportunitats de networking.

En aquesta sessió, la Paula i el Sergio tindran 5 minuts per presentar el seu millor treball davant de directius de recursos humans i creatius sèniors que busquen nous talents. A més d'aquesta oportunitat, participaran en una sessió d’speed networking, trobades 1-1 amb tots els professionals assistents.

ADCE Elisava
ADCE Elisava

The tragic tension

Paula López-Nuño (Grau en Disseny, promoció 2019)


Aquest tapís de dues peces s’ha programat amb tintes conductives perquè les persones s’hi puguin acostar i interactuïn. El llibre que complementa el projecte manté la mateixa estructura: contingut literal al centre i bandes codificades a les vores. La narració conclou quan l’usuari finalment doblega el llibre i descodifica el missatge amagat, una tercera persona que irromp dins la relació monògama. És la tercera persona que podem escoltar, però no veure.

El vincle físic entre l’home i la dona representa la tensió entre la complexitat del desig i la simplicitat de les normes socials. No obstant això, el to adoptat per aquest tapís convida als observadors a realitzar les seves pròpies interpretacions, basades en experiències personals. La deformació plàstica que connecta ambdues cares pot suggerir molts escenaris: un vincle monogàmic inseparable, una relació tensa que es va trencant, el desenvolupament de la consciència de la mateixa persona, etc.

ADCE Elisava
ADCE Elisava
ADCE Elisava

I'm A Man

Sergio Conches (Grau en Disseny, promoció 2019)


I'm A Man es dirigeix a aquell ventall d'homes als quals les revistes masculines convencionals deixen de banda. La publicació deixa la superficialitat enrere i es dedica íntegrament a treure a la llum els problemes que comporta la masculinitat tòxica, servint com a racó de reflexió i anàlisi personal. Aquesta és una revista masculina diferent, la qual es centra en la cara oculta de la masculinitat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies