Agenda

Els alumnes Ferran Bretcha i Joana Bisbe presenten els seus Treballs Fi de Grau al Blanc Festival

Data:
Hora: De 9.30h a 19.00h.
Lloc: Auditori del Museu del Disseny de Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37)


Campus Blanc, la secció del Blanc Festival dedicada als futurs dissenyadors i futurs talents del sector creatiu, arriba a la seva edició número 10 convertida en un esdeveniment amb entitat pròpia.
 
Per ella passaran fins a 10 estudiants de diferents escoles i universitats de disseny del nostre país, que presentaran els seus respectius Treballs finals de carrera. Els seus projectes han estat seleccionats per un jurat format per Josep Maria Mir, Ana Mirats, Medina Oscar, Velkro i Vasava.

Entre ells trobem els següents alumnes de Grau d'Elisava, tots dos nominats als pròxims Premis ei! d'Elisava als millors TFG:

Ferran Bretcha
Grau en Disseny

Presenta '5 Tools for Digital Detox', consistent en la creació de 5 objectes i fases per potenciar i promoure la desintoxicació digital. Un projecte que convida a reflexionar, reconsiderar i, en definitiva, construir una societat digitalment responsable mitjançant el disseny crític i conceptual.
 

'5 Tools for Digital Detox', de Ferran Bretcha.

Joana Bisbe
Grau en Disseny

Presenta el seu TFG 'Stressed Matter', un projecte ideat per analitzar i visibilitzar el problema de l'estrès en un context laboral i acadèmic. Per a això, fa servir la compressió d'un material cromogènic (que canvia de color com a resposta a estímuls externs específics), amb la intenció d'establir un paral·lelisme entre materials i persones.

'Stressed Matter', de Joana Bisbe.


Així mateix, Campus Blanc inclourà 5 conferències de professionals de la talla d'Enric Jardí, alumni i professor d'Elisava; Lluc Massaguer, l'estudi Velkro, Pablo Amade i Cristina Busquets.