Agenda

Els alumnes de MEATS ELISAVA presenten l'espectacle de dansa i música 'The Blue Room'

Data: -
Hora: Divendres i dissabte: 20.30 h. Diumenge: 19.00 h.
Lloc: Sala Hiroshima (C/Vila i Vilà, 67, 08004 Barcelona)

Els alumnes del Màster en Arquitectura Efímera i Espais Temporals (MEATS) d'ELISAVA participen aquest cap de setmana (de l'1 al 3 de desembre) en la instal·lació de llum, música, cinema i dansa The Blue Room, en el marc del cicle Live Soundtracks. Una proposta que ret homenatge al cineasta britànic Derek Jarman, amb la creació d'una peça única inspirada en la seva película de culte Blue.

El resultat és un espai blau que substitueix la pantalla monocromàtica de Jarman en una dansa blava, irritant i tranquil·litzadora a la vegada, a través d'un collage de llums i música en directe. Un diari íntim del cos que balla; un espaci oníric on perdre's i retrobar-se. El projecte reuneix el coreògraf Moreno Bernardi i el compositor Gigi Piscitelli amb els nostres estudiants de Màster, els del SAE Institute Barcelona i els d'ESDi Escola Superior de Disseny.

Descompte del 25% en la compra online de les entrades per a tots els estudiants, professors i personal d’ELISAVA. Si hi estàs interessat, escriu-nos a activitats@elisava.net.

Crèdits

Dansa/coreografia: Moreno Bernardi

Música: Gigi Piscitelli, Giorgio Pona

Espai: MEATS ELISAVA
Directors: Toni Montes, Roger Paez.
Professors: Gabi Paré, Maria de la Cámara
Estudiants: Shaun Barton, Lorenzo Damonte, Fiona Gather-Stammel, Marta Gutierrez, Mira Kanj, Felix Köstinger-Lingitz, Ji-Qian Lai, Hung-Chi Li, Marcelo Reinoso, Laura Sanchez, Giulia Sportolari.

So i Vídeo: SAE Institute Barcelona
Direcció projecte: Gigi Piscitelli.
Estudiants: Alex García, Adler J Gracia, Marina Gimenez, Ylenia Figuero Castilla, Naomi Gonzalez, Angelina Mamukaeva.

Vestuari: ESDi Escuela Superior de Diseño
Direcció projecte: Josep Abril, Miguel González
Estudiants: Anna Salvador Prat, Joan Ribas Mitjans

[[{"fid":"12994","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"MEATS ELISAVA - The Blue Room - Logos","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"MEATS ELISAVA - The Blue Room - Logos","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"MEATS ELISAVA - The Blue Room - Logos","height":64,"width":568,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies