Agenda

Elisava x Kave Home

Data: -
Elisava Kave Home
Elisava Kave Home
Elisava Kave Home
Elisava Kave Home

Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona i Kave Home han unit forces per crear una iniciativa conjunta per seguir donant suport al disseny a través del talent emergent i reivindicar el poder de l'artesania local.

Durant aquest curs acadèmic, més de 40 alumnes del Grau en Disseny (Menció Disseny de Producte) han treballat amb dissenyadors de Kave Home per donar forma a projectes en col·laboració amb 3 artesans i artesanes: Rosa Cortiella (ceràmica), Ona Trepat (cistelleria) i Ferran Collado (vidre). 

A partir d'aquest dilluns 6 de juliol, una selecció de 9 projectes finalistes es podrà veure a la pàgina web de Kave Home,, on el públic podrà votar online el seu disseny preferit. Durant la propera tardor Kave Home llançarà una edició limitada del projecte més votat, que es podrà comprar a les seves botigues i a la seva pàgina web.


Estudiants: Carlos Gerhard, Jordi Cortés, Jordi Pascual, Carlos Vargas, Elena Torres, Berta Vidiella, Ferran Cano, Judit Segura, Elisabet Sau, Federica Montornés, Berta Abad, Laura Masdéu, Marina Subiràs, Berta Daina, Marta Esteban, Gemma Sanchiz, Marta Ferré, Daniel Vidal.

Tutors: Luis Eslava, Roger Arquer, Gerard Tejero, Alejandro Valdés, Ricard Ferrer, Josep Novell.

Artesans: Rosa Cortiella (ceràmica), Ona Trepat (cistelleria), Ferran Collado (vidre).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies