Agenda

Elisava Virtual Degree Show 2020

Data: -
Lloc: behance.net/elisavabcn


Com bé sabeu, ens apropem al final d'aquest curs acadèmic. Un curs diferent en el qual hem hagut de replantejar els formats del Degree Show. Durant aquests últims mesos extraordinaris, tots i totes ens hem hagut d'adaptar molt ràpidament a la nova situació. En aquest sentit, hem volgut aprofitar l'escenari actual com una oportunitat única per expandir-nos i donar més visibilitat als Treballs Fi de Grau (TFG) dels i les nostres alumnes. Una bona ocasió, sens dubte, per celebrar el final de curs d'una manera especial!

Ara tenim l'oportunitat de poder ampliar l'abast del Degree Show i aprofitar al màxim les diferents possibilitats de presentació dels Treballs Fi de Grau.

Així, el Degree Show d'aquest curs tindrà dos formats: en línia (a partir de mitjans de juliol) i físic (durant la tardor, amb una exposició amb una selecció de TFG).

  • Virtual Degree Show a Behance: En el compte de Behance d'Elisava crearem una galeria digital de projectes en què es podran consultar tots els Treballs Fi de Grau d'aquest curs. Serà la primera vegada que tinguem també un aparador digital, que mostrarà el treball dels alumnes i les alumnes a tota la comunitat i les indústries creatives.
     
  • Virtual Degree Show a Instagram: Des de mitjans de juliol, el compte d'Instagram d'Elisava (40K) estarà íntegrament dedicada al Virtual Degree Show. Allà es publicarà una selecció dels TFG dels nostres alumnnes.
     

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies