Agenda

ELISAVA presenta el primer tatuatge electrònic a l'OFFF Festival

Data: -
Hora: Diversos horaris (consulta el web del festival a continuació)
Lloc: Museu del Disseny de Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 Barcelona)

ELISAVA presenta 'Smart Skin', un projecte pilot pioner que revolucionarà l'assistència a festivals i grans esdeveniments.

'Smart Skin' consisteix en un tatuatge electrònic temporal, no invasiu i ultrawearable que oferirà als usuaris una infinitat d'aplicacions dinàmiques: des del control d'accessos, els pagaments electrònics i la gestió de dades personals. Aquest dispositiu s'adapta a la textura de la pell de forma innòcua gràcies a una tecnologia complexa condensada en una làmina extrafina. Un sistema que simplificarà al màxim i facilitarà la forma en la que les persones interactuen amb un sistema global de dades.

'Smart Skin' ha estat creat per un equip multidisciplinari d'estudiants d'Enginyeria de Disseny Industrial i de Disseny Gràfic i d'Interacció d'ELISAVA, dirigits per Jessica Fernández, responsable de Projectes de l'Àrea d'Enginyeria de l'Escola. El projecte pilot es testejarà amb 300 assistents seleccionats de la propera edició de l'OFFF Festival Internacional de Creativitat, Disseny i Cultura Digital , que viuran una experiència interactiva i descobriran les potencials aplicacions d'aquesta tecnologia epidèrmica.

La 18ª edició del Festival OFFF se celebra els dies 24, 25 i 26 de maig al Museu del Disseny de Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies