Agenda

ELISAVA participa a la Mobile Week Barcelona 2018

Data: -
Hora: Diversos horaris

ELISAVA està present a la Mobile Week Barcelona 2018, que celebra una nova edició entre el 15 i el 24 de febrer a la capital catalana. La cita, amb més de 80 activitats i tallers repartits per tota la ciutat, compta amb l’art, la ciència i la tecnologia –i la seva influència en la nostra forma de viure com a protagonistes.

El futur dels wearables dinàmics
Data: 20/02
Hora: 16.00 h.
Lloc: Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37, 08018, Barcelona)


Materfad, el centre de materials de Barcelona, organitza el taller ‘El futur dels wearables dinàmics’, a càrrec de la Dra. Marta González, responsable de la consultoria a Materfad, coordinadora del àrea de Materials i Sostenibilitat a ELISAVA; i de Jessica Fernández, coordinadora del Departament de Projectes d’Enginyeria a ELISAVA. Es tracta d’un workshop que, partint d’una metodologia desenvolupada des del pensament distòpic, vol dissenyar, amb materials dinàmics, electrònica flexible i SmartTextile. El seu objectiu: conceptualitzar wearables en escenaris futurs.

Codeclub, formació de nous voluntaris/Àries a ELISAVA'
Data: 21/02
Hora: 11.00 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32, 08002, Barcelona)


Meetup per conèixer CodeClub, com organitzar i impartir tallers de Scratch per a nens i nenes de 9 a 13 anys. Formació dirigida als estudiants de Elisava que participaran en el tercer trimestre dinamitzant tallers Code Club a Biblioteques.

Hàbits saludables: Tecnologia per viure millor avui i demà
Data: 22/02
Hora: 19.00 h.
Lloc: Fabra i Coats: Espai Josep Bota (c/Sant Adrià, 20, 08030, Barcelona)


Gràcies a les apps, wearables, teixits intel·ligents i alicaments (aliments que funcionen com a medicaments), es preveu un futur en el qual cada persona estarà cada vegada més implicada en la seva pròpia salut i en com incidir en ella. Amb la participació de Jessica Fernández, coordinadora del Departament de Projectes d’Enginyeria a ELISAVA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies