Agenda

Elisava participa a la Barcelona Design Week 2019

Data: -
Hora: Diversos horaris (consulta detalls a sota)
Lloc: Diversos espais


La Barcelona Design Week obrirà les seves portes del 12 al 20 de juny per celebrar la seva 14a edició, una nova oportunitat per viure i gaudir d'una cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional. L'edició d'aquest any acull, un any més, diverses activitats organitzades per Elisava, que detallem a continuació. Pren nota!


Elisava en el context del projecte Europeu MaDe

Dates: 11 al 15 de juny
Horaris:
11 de juny: 9:00 h - 14:30 h
12-13-14 de juny: 9:00 h - 13:00 h / 14:30 h - 16:30 h
15 de juny: 9:00 h - 13:00 h / 14:30 h - 17:00 h
Direcció: Elisava (La Rambla, 30-32, Barcelona)


El projecte MaDe (Material Designers), cofinançat pel Programa d’Europa Creativa de la Unió Europea, té com a objectiu entrenar i augmentar la visibilitat del dissenyador de materials.

En aquest context se situa aquest workshop, en el qual els participants estaran guiats per experts en el camp de les ciències de materials, la sostenibilitat, el disseny de materials, la comunicació i/o nous models de negoci per desenvolupar els seus propis materials i explorar la seva potencial aplicació en productes i indústria.

El taller s’estructurarà de la següent manera: 

Dia 1. Primera exploració de materials: sensor de materials i qualitats 
Dia 2. Proves de possibles receptes de materials. 
Dia 3. Ajust de la recepta final del material. 
Dia 4. Demostració del potencial material. 
Dia 5. Narrativa, comunicació i presentació del material. 


DECS FEST

Data: 13 de juny
Horari: 18:30 h a 20:30 h
Direcció:  Arts Santa Mònica, Barcelona (Sala d'Actes, Nivell 2)


Podem mesurar la creativitat? Com podem decodificar el procés creatiu?

Aquestes són algunes de les preguntes que el projecte Decoding European Creative Skills s'ha plantejat per tal de generar un sistema que permeti decodificar les competències dels perfils creatius.

Ferran Adrià ens parlarà sobre el procés creatiu i l’equip del projecte ens compartirà les primeres conclusions d’aquesta ambiciosa investigació. Aquest projecte sorgeix de la col·laboració amb Ferran Adrià i ha sigut co-finançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea liderat per Elisava, juntament amb la Universitat de Tecnologia Eindhoven i la Universitat de Ciències Aplicades Fachhochschule de Salzburg i la col·laboració de Domestic Data Streamers.

Cervesa cortesia d'Estrella Damm.


Residents recents. L’Aportació dels immigrants com a membres d’una comunitat interactiva. Una nova perspectiva

Data: 18 de juny
Horaris: 17.30h a 19:30
Direcció: Església de Misericòrdia, carrer de Montalegre, Barcelona


Residents recents és el quart acte de “La ciutat de les interaccions”, una sèrie d’esdeveniments públics proposats per ELISAVA com a contribució per a regenerar el teixit social en el marc de la seva plataforma Design for City Making. Acollits pel col·lectiu que ocupa l’església de la Misericòrdia al carrer Montalegre, proposem fer una exposició de tres Treballs de Final de Grau d’Elisava, de l’àmbit d’investigació “Habitar el vacío”, i un debat obert entre els estudiants, persones de col·lectius d’immigrants ja involucrats en els projectes (manters, ferrovellers, MENAs) i referents del debat sobre immigració a Barcelona.

Cervesa cortesia d'Estrella Damm.


Exposició ‘I ara, què?! La Ricarda i la Casa Bloc’

Data: fins al 17 de juny  
Horaris: de 9:00 h a 20:00 h
Direcció: La Rambla 30-32, Barcelona (Atri de l'escola)


L’escola Elisava ha desenvolupat en els últims anys una sèrie de projectes que tenen com a entorn de referència La Ricarda i la Casa Bloc. Aquesta exposició d’Elisava mostra el procés de treball dels alumnes del Grau en Disseny reflexionant sobre l’obra arquitectònica dissenyada per l'arquitecte Antonio Bonet i considerada, en termes arquitectònics, el millor exemple del Racionalisme Català. 

Entrada lliure oberta al públic general.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies