Agenda

Elisava participa a Foodture Barcelona 2021, la gran cita del sector del Food Design

Data: -
Lloc: Disseny Hub Barcelona


Foodture Barcelona, organitzat per Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute, se celebrarà els propers 26 i 27 de novembre al Disseny Hub Barcelona.

Foodture reuneix, connecta i inspira dissenyadors, emprenedors, visionaris i start-ups del món de la gastronomia i l'alimentació amb l'objectiu de compartir la innovació més disruptiva mentre exploren i defineixen noves tendències en els camps del food design, el food tech i el social food. Alguns dels i les ponents de l’edició d’enguany seran Luki Huber, Carme Ruscalleda, Laura Veraguas, Michael Chetpa o Antonis Mavropoulus, entre d'altres.

A més, també hi participaran els Elisava Alumni Elisabeth Sebastià, Rafa Prat i Laura Gispert, que protagonitzaran diverses activitats organitzades per l'Àrea de Food Design d'Elisava.

Ally

Elisabeth Sebastià

Un projecte que planteja una dinàmica dirigida a nens i nenes hospitalitzats/des i que, mitjançant la interacció amb un braç robòtic, anomenat 'Ally', ofereix una manera divertida de menjar fruita.
 


Soundametric Food

Rafa Prat

És un projecte que gira entorn al so que generem quan mengem. Té com a objectiu grabar i analitzar aquests sons per a posteriorment fer servir les dades obtingudes com a eina en experiències gastronòmiques.
 


Voilà

Laura Gispert

Coberteria comestible, l'alternativa als coberts d'un sol ús de plàstic. Desapareixen al moment i a més a més, milloren l'experiència gastronòmica del consumidor. Funcionals, deliciosos, nutritius i aptes per a tothom.