Agenda

Elisava participa al Taller Arquitectura & Cinema i al Projecte Pasolini’22 dels festivals Model i BARQ

Data: -
Lloc: Auditori Fundació Joan Miró (Avinguda Miramar, 5) i al COAC (Plaça Nova, 5)
Elisava Arquitectura i Cinema
Elisava Arquitectura i Cinema
Elisava Arquitectura i Cinema

Dins les edicions del 2022 del Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona i el BARQ (Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona) Elisava col·laborarà en dues activitats transversals.

En primer lloc, el pròxim 13 de maig se celebra el Taller d’Arquitectura i Cinema, que la universitat organitza de forma conjunta amb l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) a l’auditori de la Fundació Joan Miró. La jornada inclourà la projecció dels curtmetratges realitzats per l’alumnat de les dues institucions: en aquesta tercera edició, dins la temàtica de La Millor Joventut. Arquitectura i Ciutat postpandèmica, les càmeres d’Elisava es van dirigir al projecte urbà i polític del Canòdrom de Meridiana, reactivat per la plataforma de participació ciutadana Decidim per convertir-lo en un "ateneu d'innovació digital i democràtica". La projecció s’acompanyarà amb una taula rodona encapçalada per la directora de cinema i professora d’Elisava Maria Mauti i la Daria de Seta, Coordinadora de l’Àrea d’Espai del Grau en Disseny d’Elisava juntament amb altres professionals del sector i òbviament els estudiants, veritables protagonistes de l’experiència.

Divendres 13 de maig (18h)
Auditori de la Fundació Joan Miró
Aforament limitat
Activitat gratuïta amb reserva prèvia


El 21 de maig, Elisava col·labora amb el Projecte Pasolini’22, celebrant el centenari del naixement de l’autor. A la seu del COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya) s’organitza un debat a partir de Localitzacions a Palestina, documental realitzat paral·lelament a la pel·lícula L’evangeli segons Sant Mateu. El col·loqui comptarà amb la intervenció dels directors Bêka & Lemoine.

Dissabte 21 de maig (18:30h)
Sala Mirador del COAC (Plaça Nova, 5, Barcelona)
Activitat gratuïta