Agenda

Elisava Masters’ Talks – Eva Franch

Data:
Hora: 19.30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Eva Franch. Foto: Stefan Ruiz
Eva Franch
Eva Franch
Eva Franch
Eva Franch

Eva Franch és arquitecta, comissària, educadora i professora de formes experimentals d’art i pràctica arquitectònica. És especialista en la creació d’històries i futurs d’arquitectura alternativa. Des d’agost de 2018 treballa com a directora de l’Associació Arquitectònica de Londres.

Franch ha impartit classes a la Cooper Union School of Architecture, a la Universitat de Columbia GSAPP, a la Universitat de Venècia de la IUAV, a la Buffy SUNY i a la School of Architecture of Rice University. Ha impartit conferències internacionals sobre art, arquitectura i la importància de pràctiques alternatives en la construcció i la comprensió de la vida pública en institucions educatives i culturals.

Del 2010 al 2018 Franch va exercir com a curador en cap i director executiu de Storefront for Art and Architecture de Nova York. El 2014 va ser seleccionada per representar els Estats Units a la Biennal de Venècia amb el projecte OfficeUS, un think tank experimental per a la pràctica de l’arquitectura. Franch ha rebut nombrosos premis i beques i la seva obra ha estat exposada internacionalment. Publicacions recents de Franch inclouen Agenda (Lars Muller, 2014), Atlas (Lars Muller, 2015) i Manual (Lars Muller 2017) com a part d’OfficeUS.

Crèdits imatges

1. Eva Franch portrait. Photo by Stefan Ruiz. 
2. Past Futures. Present Futures. Curated by Eva Franch. Photo by Naho Kubota.
Courtesy of Storefront for Art and Architecture.
3. Letters to the Mayor (2014). Curated by Eva Franch. Storefront for Art and Architecture.
4. OfficeUS. Curated by Eva Franch, Ana Miljačky and Ashley Schafer. Design by Pentagram and Leong Leong.
5. No Shame, Storefront for Sale (2013). Curated by Eva Franch. Storefront for Art and Architecture. Photo by Brett Beyer.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies