Agenda

Elisava Masters’ Talks – Conferència de Morag Myerscough

Data:
Hora: 7.30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió i Sala d'Estudiants (streaming)
Morag Myerscough. Elisava Masters' Talks
Morag Myerscough. Elisava Masters' Talks
Morag Myerscough. Elisava Masters' Talks
Morag Myerscough. Elisava Masters' Talks

El mantra de Morag Myerscough és "Fes feliç a qui tinguis a prop i atrauràs els que tens lluny". Nascuda i criada a Londres, Morag ha viscut a la ciutat i una de les seves fascinacions ha sigut, de tota la vida, com el color i els patrons poden modificar les percepcions dels espais dels entorns urbans per part dels vianants.

Des d'escoles fins a hospitals, passant per centres culturals i nuclis urbans, Morag transforma els espais públics creant experiències atractives per a tothom. El Temple d'Àgape, construït per al Festival de l'Amor de Southbank de Londres en 2014, va prendre l'espai públic per crear un símbol obert i interactiu de devoció a l'amor en totes les seves formes.
 

Vocabulari visual reconeixible i inclusiu

El seu fort enfocament visual es reconeix a simple vista i eleva el context sigui on sigui. El seu treball pretén crear un sentiment d'alegria i pertinença per a tots aquells que es topin amb ell. Morag crea respostes locals específiques per a cada audiència que vegi i experimenti amb aquest, emprant-ho per crear comunitat i construir identitats.

Sovint treballa amb grups comunitaris per desenvolupar idees que reflecteixin la identitat dels usuaris, basant-se en la història cultural i l'herència compartida de l'àrea local. El vocabulari visual de Morag és inclusiu per naturalesa i la seva energia ressona tan visualment com emocionalment en audiències més enllà de les fronteres geogràfiques i culturals. La seva contribució als entorns educatius va ser reconeguda en 2015, quan el seu treball amb Allford Hall Monaghan Morris a la Burntwood School va guanyar el Premi Stirling d'Arquitectura.


Sobre Morag Myerscough

Morag va estudiar a la St Martin 's School of Art (ara Central St Martins) i al Royal College of Art, Londres, Regne Unit. Morag va ser nomenada "Dissenyadora Reial de la Indústria" en 2017. Va ser guardonada amb el Honorary Fellow 2019 per la University Arts London; 2019 Honorary Professorship per la University for the Creative Arts, Regne Unit; i el 2015 Honorary Fellow per l'Arts University Bournemouth, Regne Unit. El novembre de 2019, Morag rebrà un Doctorat Honoris Causa en Universitat de Gloucester, Regne Unit.

Morag s'obsessiona amb la idea de "Pertànyer" i parla d'això per tot arreu. El seu treball ha estat publicat a tot el món pel seu enfocament social i el seu ús diferenciat del color i els patrons, que incorporen missatges prominentment positius.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies