Agenda

Elisava Masters’ Talks – Anna Ginsburg

Data:
Hora: 19.30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Anna Ginsburg
Anna Ginsburg
Anna Ginsburg
Anna Ginsburg
Anna Ginsburg


Nascuda i educada a Londres, Anna Ginsburg és directora de cine amb una gran diversitat de talents. Anna està especialitzada en la combinació de diferents tècniques y enfocaments, i treballa en el dibuix fet a mà tradicional 2D, stop-motion, digital imagery i live-action. El primer vídeo musical d’Anna, ‘How Can You Swallow So Much Deep?’, dirigit per a Bombay Bicycle Club, va guanyar un Bafta als New Talent Awards. Des de llavors, Anna ha rebut molts elogis per la seva pel·lícula ‘Private Parts’, la qual s’ha projectat en festival de cinema d’arreu del món.

Més recentment, Anna ha dirigit dues pel·lícules per a Selfridges i el curt ‘What is Beauty?’, que es va estrenar per al Dia Internacional de la Dona 2018, el qual ha rebut més de 15 milions de visites. La seva última pel·lícula ‘Ugly’ va ser una col·laboració amb la pintora Melissa Kitty Jarram i es va estrenar per al Dia Internacional dels Refugiats 2019 i es va projectar al festival Glastonbury. Mira alguns dels treballs d’Anna Ginsburg al seu canal de Vimeo.

Albergínies que donen voltes, genitals que parlen i la dona més vella del món

Una visió honesta del seu procés creatiu, tant tècnic com conceptual. Des del seu amor pels vídeos musicals, documentals animats i la combinació de tècniques d’animació tradicionals i digitals fins a la formació del seu primer curt ‘Private Parts’. Aquest documental animat (amb entrevistes gravades en directe que es visualitzen como si parlessin vagines i penis) va ser el punt d’inflexió a la seva carrera.

Ens explicarà d’on procedeix el seu desig de realitzar-lo i el seu procés. A l’estiu de 2017, van hospitalitzar la seva germana amb Anorèxia per tercer cop després de 8 anys lluitant contra la malaltia. Ens parlarà sobre com va presenciar la lluita de la seva germana, i com això la va fer pensar sobre els ideals de bellesa i examinar la rapidesa amb què la definició de bellesa canvia. Això va resultar en la pel·lícula per al Dia Internacional de la Dona 2018 ‘What is Beauty?’. Acabarà amb una projecció de la seva última pel·lícula ‘Ugly’.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies