Agenda

Elisava Insights Dialogues

Data: -
Hora: 18.00h
Lloc: Instagram Live @elisavabcn


Presentem ‘Elisava Insights Dialogues', un cicle de converses que reflexiona sobre quins són els reptes globals de la societat i del planeta, tot fent èmfasi en el comportament humà i social; sobre noves professions i llocs de treball; sobre nous models de consum i fabricació, medi ambient, salut, benestar i educació.

Com es poden afrontar aquests reptes des del disseny i l'enginyeria? I quines són les conseqüències d’aquesta nova crisi sorgida pel COVID-19? Compartir contingut i coneixement i generar debat amb tota la comunitat són els principals objectius d’aquesta trobada online.

Cada dimecres, a les 18h t’esperem en directe al nostre Instagram. Participa en aquest debat col·lectiu, enviant-nos les teves preguntes, propostes o reflexions, dins del xat d’Instagram Live. Converses en anglès (20-30 minuts).

‘Elisava Insights Dialogues’ és una iniciativa d’Elisava Research, el departament R+D d'Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona i està ideat i liderat per la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research, dissenyadora i investigadora en visions estratègiques des del disseny.

Insight #01 Dra. Varvara Guljajeva. “Technology embedding society”
Elisava Insights Dialogues

Data: Dimecres 15/04
Hora: 18h.
Lloc: Instagram Live @elisavabcn

Conversa entre la Dra. Varvara Guljajeva, artista especialitzada en tecnologia i la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research. Durant la sessió “Technology embedding society” es tractaran temes com la privacitat de les dades, la fabricació digital distribuïda, i la intel·ligència artificial en la salut. Conversa en anglès.

VEURE INSIGHT #01 | LLEGIR INSIGHT #01

Insight #02 Clara Guasch. “Materials in crisis”
Elisava Insights Dialogues

Data: Dimecres 22/04
Hora: 18h.
Lloc: Instagram Live @elisavabcn

Conversa entre Clara Guasch, especialitzada en materials, tecnologia i sostenibilitat en el context industrial, i la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research. Conversa en anglès.

VEURE INSIGHT #02 | LLEGIR INSIGHT #02

Insight #03 Pau García. "The power of knowledge"
Elisava Insights Dialogues

Data: Dimecres 29/04
Hora: 18h.
Lloc: Instagram Live @elisavabcn

Conversa entre Pau García (Domestic Data Streamers), especialista en info-experiences i la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research. Conversa en anglès.

VEURE INSIGHT #03 | LLEGIR INSIGHT #03

Insight #04 Dr. Toni Llàcer. "Social changes: refounding capitalism?"
Elisava Insights Dialogues

Data: Dimecres 6/05
Hora: 18h.
Lloc: Instagram Live @elisavabcn

Conversa entre el Dr. Toni Llàcer, científic social i la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research. Conversa en anglès.

VEURE INSIGHT #04 | LLEGIR INSIGHT #04

Insight #05 Dr. Oscar Tomico. "What does it mean to be human today?"
Elisava Insights Dialogues

Data: Dimecres 13/05
Hora: 18h.
Lloc: Instagram Live @elisavabcn

Conversa entre el Dr. Oscar Tomico, investigador en disseny, director del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava, co-director del màster Design for Emergent Futures fet en col.laboració amb IAAC, i professor assistent al Departament de Disseny Industrial de la Eindhoven University of Technology, on treballa al laboratori Wearable Senses explorant noves formes de disseny i producció híbrides, i la Dra. Laura Clèries, Directora d’Elisava Research. Conversa en anglès.