Agenda

ELISAVA i UIC Barcelona s’uneixen perquè alumnes de Disseny i Enginyeria puguin obtenir el Grau en Arquitectura

Data:
Hora: 18.30 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Aules 217-218 (2ª planta)

ELISAVA ha signat un conveni de col·laboració amb UIC Barcelona School of Architecture que permetrà als graduats del Grau en Disseny i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’ELISAVA accedir al títol de Grau en Arquitectura.

Es tracta d’un acord pioner en el sistema universitari català, ja que, per primera vegada, alumnes d’ELISAVA podran obtenir el Grau en Arquitectura a UIC Barcelona mitjançant un sistema de reconeixement de crèdits: els estudiants del Grau en Disseny hauran de cursar un mínim de 180 crèdits, mentre que els estudiants del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial hauran de completar un mínim de 178,5 crèdits.

Poden accedir a aquests estudis de UIC Barcelona:

  1. Tots els estudiants d’ELISAVA graduats del Grau en Disseny a partir de juliol de 2013 (curs 2012-13) que hagin cursat el perfil formatiu o menció en Disseny d’Espai.
  2. Tots els estudiants d’ELISAVA graduats del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial a partir de juliol de 2013 (curs 2012-13) que hagin cursat el perfil formatiu o menció en Disseny de Producte.

L’acord el va segellar el 27 de juny el rector de UIC Barcelona, Xavier Gil, i el director general d’ELISAVA, Javier Peña, i entrarà en vigor el proper curs 2018-2019.

Per informar-te de tots els detalls, et convidem a la sessió informativa del proper dimecres 11 de juliol, a les 18.30 h, a les aules 217-218 (2ª planta d’ELISAVA).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies