Agenda

Elisava a Fira Campus Virtual, la plataforma online del Saló de l’Ensenyament i Futura

Data: -
Hora: 20-23 maig: 10h-20h / 24 maig: 10h-17h


Vols dedicar-te al disseny o a l’enginyeria de disseny industrial? Estàs a punt de decidir el teu futur?

Elisava estarà a Fira Campus Virtual 2020, que se celebra entre dimecres 20 de maig i diumenge 24 de maig en format online a causa de l'actual situació sanitària, i que ofereix els mateixos serveis que el Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura, però enguany en format virtual. 

Registra-t'hi aquí i accedeix a tota la oferta formativa del curs 2020-21 amb un servei d’orientació personalitzat, video-trucades, xats i webinars per resoldre tots els teus dubtes. Un cop registrat, podràs visitar el nostre estand virtual i resol tots els dubtes sobre els nostres Graus Universitaris en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial.

Durant els mateixos dies estarem presents, també, al Saló Futura virtual per informar-te sobre la nostra àmplia oferta de Màsters i Postgraus en els camps del Disseny Gràfic, la Comunicació, el Disseny d'Espai, el Disseny de Producte, el Disseny d'Interacció i l'àmbit de l'Estratègia, la Innovació i el Management.

El disseny i l'enginyeria com a eines per construir un món millor

A Elisava entenem el disseny i l’enginyeria com a instruments per qüestionar i construir el món en què vivim a través de la creativitat i la reflexió crítica. Elisava és la força del seu alumnat, una xarxa de més de 17.000 estudiants que avui treballen com a dissenyadors/es i enginyers/es de disseny industrial per resoldre els reptes del present i crear escenaris futurs.

Creiem que els estudis universitaris han de ser una experiència personal, vital i transcendent. Vine i podràs triar el teu propi camí i assolir tot el teu potencial personal i professional en una escola de referència internacional. Visita'ns a Fira Campus Virtual i t'ho expliquem. Vols formar part d'Elisava?

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies