Agenda

ELISAVA col·labora amb l’ONG Refugees Welcome

Data: -
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32), Sala Atri (1a planta) // Teatre Victòria (Av. Paral·lel, 67-69)
ELISAVA col·labora de nou en la segona edició del concert solidari AMOR X AMOR, que tindrà lloc el proper dilluns 26 de febrer al Teatre Victòria, organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Els beneficis obtinguts es destinaran a l’ONG Refugees Welcome, organització sense ànim de lucre d'àmbit estatal que ajuda a les persones refugiades a compartir pis amb persones que viuen aquí i volen llogar una habitació a preu social.

Alumnes de l’assignatura ‘Hàbitat’ de la menció de Disseny d’Espai del Grau en Disseny, tutoritzats per Francesc Pla, Ramon Faura i Ramon Garcia, participen activament en la iniciativa amb el disseny de l’escenografia del concert del dia 26, del hall del Teatre Victòria i de part de l’espai públic, així com del photocall i el merchandising de l’acte.

En aquest sentit, els alumnes han instal·lat a l’Atri d’ELISAVA unes cubetes per recollir roba per a Refugees Welcome. Pots passar-hi i deixar la teva fins aquest divendres 23/02.

About Refugees Welcome

Refugees Welcome és una iniciativa Internacional que va néixer a Alemanya fa 3 anys i ha aconseguit més de 1.100 convivències en 12 països de la Unió Europea, Canada i Austràlia.

Des del passat mes de maig, gràcies a un finançament de l'Ajuntament de Barcelona, l'entitat està present a Catalunya, assolint fins a data d’avui un total d’11 convivències.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies