Agenda

ELISAVA acull l'exposició ‘Batallas del amor’ en el marc del festival DOCField Barcelona 2018

Data: -
Hora: Inauguració 22/11: 19.00 h. / Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 h a 21.00 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32), Sala Àgora (1a planta)

My (m)other, de Alice Cannara


DOCfield Barcelona, ​​el festival de fotografia documental de Barcelona, ​​celebra la seva 6a edició del 8 de novembre al 9 de desembre amb l'objectiu de transformar la ciutat, un any més, al centre de referència internacional de la fotografia documental i el periodisme visual.

L'eix temàtic central d'aquest any és l'amor: Quins efectes produeix l'afecte? Basant-se preguntes com aquesta, l'esdeveniment reflexionarà sobre aquest sentiment universal a través d'exposicions gratuïtes i obertes a tothom amb l'objectiu de convidar a la reflexió, el debat i la creació d'opinió pública.

A més de les 7 exposicions de la secció oficial, DOCField 2018 comptarà amb 16 seus convidades –galeries, centres d'art, centres cívics o escoles–. Una d'aquestes serà ELISAVA, la qual acollirà l'exposició "Batallas del amor" a partir del 22 de novembre. Una reflexió sobre els nexes i les situacions en el context familiar: els (des)afectes marcats en l'entorn sagrat de la família tradicional. En ella, cinc joves autors/es, tots ells alumnes o Alumni del Màster en Fotografia i Disseny d'ELISAVA, parteixen de la falta de l'aprovació dins del seu propi nucli familiar per negociar la construcció de l'autoestima, de la identitat individual i de nous vincles dins i malgrat la família.

Crèdits

Alumnes del Màster de Fotografia d'ELISAVA: Alice Cannara, Rita Lino, Vanessa Gutierrez Cortés, Ricardo José Tay Lee Lamala, Guo Xiaofeng

Comissària: Natasha Christia

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies