Agenda

ELISAVA acull la conferència internacional Design Principles & Practices

Data: -
Hora: Diversos horaris (TBC)
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32)

ELISAVA acollirà, entre el 5 i el 7 de març, la 12a edició de la conferència internacional Design Principles & Practices, el fòrum interdisciplinari que explora el significat i el propòsit del disseny.

Fundada el 2007, la trobada busca construir un diàleg transdisciplinari, que abasta una àmplia gamma de paradigmes i pràctiques de disseny, i es basa en quatre característiques clau: Internacionalisme, Interdisciplinarietat, Inclusió i Interacció.

2018 Special Focus: No Boundaries Design

Design Principles & Practices 2018 posarà el focus en el Disseny sense límits. Sovint sembla que estem perdent la consciència del que podria ser el nostre futur i el nostre paper actiu en la seva construcció.

Quines seran les nostres identitats, necessitats o expectatives? Els dissenyadors poden tenir un paper únic en la resposta d’aquesta i d'altres preguntesfacilitant el debat, la reflexió i les accions transformadores, assumint un paper social i polític, definint el nostre món material i transformant els problemes reals a gran escala.

Això significa treballar superant qualsevol límit preestablert entre cultures, disciplines, regles socials i llocs polítics, plantejant noves preguntes. Com pot el disseny donar veu a les persones per escollir la seva pròpia forma de pensar i actuar, per ser agents de canvi més enllà de les fronteres?

En aquest context, la present edició presentarà investigacions sobre:

  • Design Education
  • Design in Society
  • Designed Objects
  • Visual Design
  • Design Management and Professional Practice
  • Architectonic, Spatial and Environmental Design

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies