Agenda

El Mira Festival acull 'Alice', la instal·lació artística feta per alumnes d'Elisava que reflexiona sobre el ritme de vida actual

Data: -
Lloc: Fàbrica de Creació Fabra i Coats (C/Sant Adrià, 20, Barcelona)


La pròxima edició del MIRA Digital Arts Festival (del 5 al 9 de novembre) inclourà a la seva programació d'instal·lacions i activitats la presència de 'Alice', laberint visual i arquitectònic dissenyat i produït per alumnes de Màster i Grau d'Elisava.

La instal·lació, estrenada a l'última edició del Festival Llum BCN, on va rebre una acollida molt positiva per part del públic i la crítica, reflexiona sobre el ritme accelerat de vida als grans nuclis urbans. En aquest sentit, 'Alice' proposa una possible via d'escapament cap a una nova dimensió plena de possibilitats, on el temps i la rutina deixen d'existir. La instal·lació es presentarà a l'aire lliure i ocuparà un lloc especial del MIRA 2019 a la Fàbrica Fabra i Coats.

Sobre el MIRA Festival

MIRA és un festival d'arts digitals basat en l'exhibició, divulgació i educació que se celebra anualment a Barcelona i Berlín. Centrat en la intersecció entre art i cultura digital, el festival compta amb dos objectius principals: servir de plataforma per a nous creadors i com a vitrina per a noms reconeguts mundialment a partir d'experiències úniques on conflueixen innovació digital, tecnologia, música en directe i arts visuals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies