Agenda

El Grup de Teatre d’Elisava estrena “Amar en tiempos de Cuarentena”

Data:
Hora: 19.22h
Lloc: Canal de Youtube del Grup de Teatre d’Elisava
Grup Teatre Elisava
Grup Teatre Elisava

El Grup de Teatre d’Elisava estrena la seva nova obra “Amar en tiempos de Cuarentena”, que es podrà veure a partir del proper divendres 15 de maig al seu canal de Youtube. Davant la impossibilitat de dur a terme la ja tradicional estrena a Elisava, el grup també ha creat un compte d’Instagram, @lolanewsdelus, on durant aquests dies previs està compartint petites píndoles per anar-nos presentant els seus personatges. El guió de l’obra ha estat proposat per alumnes del grup i s’ha treballat a distància i de manera virtual durant el confinament, mitjançant tutories d’escriptura, guió i storytelling.

“Amar en tiempos de Cuarentena” explica la història de la Tomaseta i l’Estevet, dos joves del barri de la Ribera que es coneixen per Tinder. Abans de poder quedar, però, es declara el confinament i no poden veure's. El que no saben és que viuen al mateix bloc de pisos. La seva relació perilla a causa de la distància i de la intervenció dels veïns que, amb la intenció d'ajudar-los, emboliquen la situació. Acabarà aquesta història amb un final feliç o el confinament la frustrarà completament?

El Grup de Teatre d’Elisava es va fundar l’any 2006 amb l'objectiu de canalitzar tota la creativitat que es respira a Elisava a través del teatre, des de la interpretació fins al disseny de l'escenografia i de la imatge gràfica. Cada curs, el grup ofereix formació a tots els / les membres de la comunitat Elisava interessats pel món de la interpretació.