Agenda

El Grau en Enginyeria de Disseny Industrial presenta la conferència d'Axel Meyer de Nokia

Data:
Hora: 13:00 h.
Lloc: Aula 212 (2a planta)


Axel Meyer, Cap de Disseny de Nokia, impartirà a Elisava la conferència 'Product Alchemy', convidat pel Grau en Enginyeria de Disseny Industrial.

Alex és actualment cap de disseny a Nokia, amb seu a San Francisco, Califòrnia. I s'encarrega de tot el disseny d'ID i IU per als productes orientats al consumidor en les empreses de Nokia, i de les línies de productes guardonades Nokia WiFi i Nokia FastMile. Alguns dels seus èxits recents han estat la creació de la primera Cambra Professional de Realitat Virtual, OZO i el conjunt d'aplicacions de programari OZO per a captura, transmissió en viu i solucions de postproducció en RV.

Durant tota la seva vida, ha tingut l'oportunitat de treballar i col·laborar amb una increïble gamma d'indústries, disciplines i cultures com Philips Design i Flex Design. Ha adquirit una vasta experiència com a líder d'equips creatius multidisciplinaris, així com un ampli coneixement dels diferents processos de disseny de productes. Això li ha permès desenvolupar una visió holística del disseny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies