Agenda

El disseny a partir de food waste, eix central del segon workshop MaDe

Data: -
Lloc: Elisava
MaDe (Material Designers)
MaDe (Material Designers)
MaDe (Material Designers)
MaDe (Material Designers)

El disseny fet amb restes de menjar serà el tema central del segon workshop del projecte europeu Material Designers (MaDe), liderat per Elisava i en col·laboració amb l’estudi de disseny Ma-tt-er i el Politecnico di Milano, que tindrà lloc a Barcelona del 7 a l’11 d’octubre.

Com podem desvestir la fruita i les verdures que comprem? Com podem substituir els films i les safates de plàstic i porexpan que recobreixen els aliments? Podem crear noves estètiques culinàries a través del food waste? Són algunes de les qüestions que es tractaran amb els 20 participants internacionals seleccionats.

Els tallers, que s’impartiran a Elisava, estaran liderats per Gaby Susanna, directora de la Plataforma Aprofitem els Aliments, associació que treballa per a la prevenció del malbaratament alimentari. 

Material Designers (MaDe) és un projecte cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Comissió Europea que aborda la formació i exposició del nou perfil del dissenyador de materials cap a una millor economia circular i el seu impacte positiu en la indústria.