Agenda

El ADCE European Creativity Festival mostra aquest cap de setmana la Creative Decoding Tool

Data: -
Lloc: Disseny Hub Barcelona

Compte enrere per al 5è Festival Europeu de Creativitat ADCE, que se celebra aquest cap de setmana (divendres 9 i dissabte 10 de novembre) al Disseny Hub Barcelona. Un complet programa ple de xerrades inspiradores, tallers pràctics i moltes oportunitats per fer nous contactes professionals.

En aquest marc, ELISAVA disposarà d'un estand en el qual podràs informar-te i provar la Creative Decoding Tool (CDT), eina que recol·lecta i analitza dades sobre les competències creatives d'estudiants i professionals del disseny.

En aquest context, el festival ha becat a 20 estudiants internacionals amb perfils creatius en els camps del Disseny i la Publicitat, que podran utilitzar aquesta eina per comunicar-se entre ells, conèixer-se i fer networking. Amb la participació de Creative Europe.

La Creative Decoding Tool és un projecte cofinançat pel Creative Europe Programme de la Unió Europea, liderat per ELISAVA juntament amb l'Eindhoven University of Technology i la Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences amb la col·laboració de Domestic Data streamers.

Més informació sobre la Creative Decoding Tool

Consulta tots els detalls i la programació del festival a ADCE Festival

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies