Agenda

DSIPLAY: Ètica en la gestió i ús de les dades. Dades obertes

Data:
Hora: De 17.30 h a 19.30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32)
Foto de Markus Spiske (Unsplash).

Elisava acollirà la trobada DSIPLAY: Ètica en la gestió i ús de les dades. Dades obertes, centrada en noves formes de gestionar les nostres dades i l’exploració de nous usos ètics i de valor social. L’activitat s’organitzarà en dues parts, una primera amb una xerrada impartida per Fernando Cucchietti, professor d’Elisava i Cap de Data Analytics i Visualització del Barcelona Supercomputing Centre, i responsables de l’equip de Wikimedia Foundation. Després s’exposaran les experiències amb diversos projectes de dades ciutadanes obertes.

En acabar les presentacions, es durà a terme un joc per posar en pràctica els coneixements adquirits en ús de dades per part de Florence Devouard, expresidenta de la Wikimedia Foundation.

DSIPLAY és un cicle de conferències, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i altres organitzacions, centrat en la innovació social digital. Aquest cicle de xerrades pretén apropar a la ciutadania els projectes més destacats en aquest àmbit, i proposa tot un recull d’experiències obertes a tothom.

Places limitades. Inscriu-te a continuació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies