Agenda

Diversos projectes d'Elisava Alumni en la primera edició del World Food Design Day

Data:
Hora: 8.00 h
Lloc: Online (YouTube The Fork Organization)


El proper dissabte 16 d’octubre, dia de l’Alimentació, arriba la primera edició del World Food Design Day (#WFDD21), una proposta pionera i inclusiva de FORK (Food Design, Oportunities, Research & Knowledge), organització fundada per Mariana Eidler, responsable de Food Design d’Elisava.

Dirigit a estudiants, dissenyadors, xefs, persones creatives, professionals del sector alimentari i més, el #WFDD21, inclós en la programació de la Barcelona Design Week, anima els participants a presentar els seus projectes, prototips i activitats relacionades amb el food design d’una manera no convencional.

Hi participaran col·laboradors de més de 30 països que compartiran projectes i idees per demostrar com el disseny i la creativitat poden generar nous hàbits de consum i de producció per trobar solucions creatives en el sector alimentari i de la gastronomia. Entre ells, les Elisava Alumni Laura Gispert, amb el projecte Voilà BIO (13:45 h); Rafa Prat, amb Soundametric Food (16.30 h); Berta Daina, amb Agro - Biomaterial Diversity (19.15 h); i Marta Torres Moreno, amb GALA – Gastronomic Visual System (20.00 h).

L’esdeveniment virtual es retransmetrà en directe a tot el món a través del canal de Youtube de Theforkorganization, en una jornada de 16h per a #foodchangers en acció.