Agenda

'Disseny a llarg termini' - Conferència de Peter Biľak (AJORNADA)

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Sala Aleix Carrió
Peter Biľak - Elisava
Peter Biľak - Elisava
Peter Biľak - Elisava
Peter Biľak - Elisava

El disseny tipogràfic és una de les disciplines més duradores i que envelleix menys en comparació amb altres disciplines creatives. El disseny sol respondre a les condicions de l'època en què va ser creat, i el més comú és que es faci canviar amb cada estació. En la conferència 'Disseny a llarg termini', Peter Biľak examinarà la durabilitat i l'aspecte temporal de el disseny.

Sobre Peter Bil'ak

Peter Biľak treballa en el camp de disseny editorial, gràfic i tipogràfic. L’any 1999 va fundar la foneria tipogràfica Typotheque. L’any 2000, juntament amb Stuart Bailey, va fundar la revista d’art i disseny Dot Dot Dot. L’any 2012 va fundar Works that Work, una revista de “creativitat inesperada”. L’any 2015, va fundar fontstand.com juntament amb Andrej Krátky, una plataforma de lloguer de fonts.

També col·labora amb el coreògraf Lukas Timulak creant espectacles de dansa moderna, i junts van crear Make-Move-Think.org, una fundació per col·laboracions artístiques interdisciplinàries. A més, dóna classes a Type & Media, un curs de postgrau a la Royal Academy of Arts de La Haia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies