Agenda

COVID-19 and DESIS: From “Separation by Necessity” to “Collaboration by Choice”

Data:
Hora: 17.00h
Lloc: Trobada online (Zoom)
DESIS
DESIS

Elisava participa a la trobada online COVID-19 and DESIS: From “Separation by Necessity” to “Collaboration by Choice”, organitzada per la xarxa d’innovació social DESIS per trobar solucions als problemes actuals sorgits de la crisi sanitària, posant especial èmfasi en les oportunitats col·lectives.

Aquesta sessió, que comptarà amb les intervencions d’Albert Fuster, Director Acadèmic d’Elisava i Julia Benini, professora d’Elisava, té com a objectiu utilitzar la sensibilitat i les habilitats del disseny per identificar casos d’innovació social, intercanviar experiències per resoldre problemes immediats i construir junts una nova cultura i un nou futur.

També hi participarà Maria del Mar Gené, estudiant del Grau en Disseny, amb el seu projecte ‘Límits’, que reflexiona sobre els límits en aquest moment d’emergència sanitària. El projecte forma part del grup de Treball Fi de Grau "Dynamic Tissues", liderat per Daria de Seta i amb Roger Paez, Ramon Faura i Albert Fuster com a tutors.

Durant la intervenció d’Elisava també es presentaran dos projectes d’estudiants del Màster en Disseny per a Futurs Emergents, en col·laboració amb l'IAAC (Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya). Rutvij Pathak ha treballat en 'HelloHealth', un projecte per a fer accessibile l'assistència sanitària a les comunitats més vulnerables del món. Emily Whyman ha investigat en el disseny experimental i ambiental urbà, relacionat amb la producció d'aliments i experiències alimentàries.

Com connectar-te?

La trobada està oberta a tothom i tindrà lloc a la plataforma Zoom.
Fes clic en aquest enllaç.
Identificador de la reunió: 150 870 120

DESIS és l'associació cultural sense ànim de lucre, que té com a finalitat promoure el disseny per a la innovació social a les institucions d’educació superior, per tal de generar coneixements útils en disseny i crear canvis socials significatius col·laboratius.

Fotografies: 'Límits', Maria del Mar Gené.