Agenda

Conferència i demostració de BCN3D, un dels principals fabricants d'impressores 3D del món

Data:
Hora: 8.30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)


Dimarts 14 de gener rebrem la visita de l'empresa BCN3D, un dels principals fabricants d'impressores 3D del món. Eric Pallarés, el seu CTO (Chief Technology Officer), oferirà una conferència com a responsable de l'equip d'enginyeria i d'implementar l'estratègia tècnica de l'empresa.

Després de la conferència, la Sala d'Estudiants acollirà una petita exposició demostrativa de les impressores 3D que produeix l'empresa, i comptarà amb dos dels seus millors tècnics, coneixedors de tots els detalls de les impressores, que respondran a tots els dubtes i preguntes dels alumnes i persones interessades. La iniciativa està destinada als alumnes i les alumnes de 2n curs del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial però estarà oberta al públic general.

Sobre BCN3D

Amb seu a Barcelona, ​​BCN3D aposta per oferir les millors eines tant als professionals com als usuaris de nivell industrial. El seu principal objectiu és permetre als innovadors i creadors materialitzar les seves idees proporcionant-los una plataforma per a fer-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies