Agenda

Conferència d'Elise by Olsen

Data:
Hora: 18:00 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)


«From recens Paper to Wallet: Print publishing, fashion criticism and the powers involved.» Elise by Olsen en conversa amb Saül Baeza. Activitat organitzada en el marc del Degree Show d'Elisava 2019.

Elise by Olsen (nascuda el 1999, a Oslo, Noruega) és una editora i comissària amb seu a Oslo, Lisboa i Londres. Compta amb una llista extensa de projectes d'art i moda, i ha col·laborat amb institucions com el British Fashion Council, 89plus (Hans Ulrich Obrist i Simon Castets), Business of Fashion, Thaddaeus Ropac, Central Saint Martins, TEDx i marques com Galeries Lafayette , SSENSE i Gucci.

Actualment treballa com a cap d'edició de Wallet, una nova publicació dedicada al diàleg crític en el sector de la moda: el negoci, els diners i la política. Als números anteriors de Wallet ha tractat temes com l'autoria, les publicacions i l'educació, i ha parlat sobre la gran influència política i financera d'una indústria cada vegada més globalitzada. Abans de fundar Wallet, Elise va ser reconeguda internacionalment com "la cap d'edició més jove del món" als 13 anys a la premsa internacional. La seva primera publicació, recens Paper, és una reconeguda revista de cultura juvenil, a la qual ara ha renunciat per continuar la seva carrera.

Després de la xerrada, se servirà una cervesa cortesia d'Estrella Damm.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies