Agenda

Conferència del dissenyador d'interiors Francesc Rifé

Data:
Hora: 19.15 h.
Lloc: Aula 212
El proper 8 de febrer, i en el marc de les presentacions finals del Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Perímetres Privats, tindrem l'oportunitat de debatre amb Francesc Rifé sobre temes vinculats amb el disseny industrial, l'arquitectura i l'interiorisme.

Amb la determinació d'un dissenyador que ha sabut mantenir-se fidel a un mateix llenguatge, Francesc Rifé oferirà la conferència "Entre materia y espacio", una selecció de projectes d'habitatges sotmesos a unes mateixes regles: ordre espacial, honestedat en els materials i supressió de tota decoració supèrflua. Lliures de distraccions, en elles s'elimina el innecessari per convertir l'espai i la matèria en els únics protagonistes.

Sobre Francesc Rifé

Interiorista, dissenyador industrial i antic professor d'Elisava, Rifé sempre ha afirmat estar influenciat pel minimalisme i, lligat a l'artesania, articula tota la seva obra al voltant del ordre espacial i a la proporció geomètrica.

Actualment, Francesc Rifé dirigeix ​​un equip de professionals de diferents àmbits del disseny i els seus projectes nacionals i internacionals abasten des de l'interiorisme al disseny industrial, l'arquitectura, la creació de conceptes, instal·lacions, grafisme i direcció artística. Durant la seva trajectòria, Rifé ha obtingut diversos premis de disseny com els Contract World Awards, el Red Dot, ICFF Editors Awards, el HIP Award a Chicago, els Premis FAD i diversos premis ASCER.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies