Agenda

Conferència de Stefanie Posavec – Visualització de dades

Data:
Hora: 19:30 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32) Sala Aleix Carrió (1a planta)
Stefanie Posavec
Stefanie Posavec
Stefanie Posavec


Com a dissenyadora i artista, Stefanie Posavec utilitza la recopilació de dades i la visualització de dades com un procés de disseny, prenent dades aparentment "fredes" i usant-les per comunicar missatges més càlids i subjectius.

En la seva conferència 'Observar, recollir, dibuixar: documentar el món utilitzant dades', la dissenyadora destacarà "els diversos processos esotèrics i 'outsiders' de recol·lecció de dades i visualitzacions" que l'han inspirat "per veure l'observació com una forma de fer i crear, explorant com influeix en la pràctica creativa i com funciona com a punt de partida per fer el concepte 'data' més accessible a un públic més ampli".

En aquest context, Posavec destaca que "en una època d'allau de dades, tots podem començar a veure les dades a través d'una lent més càlida i centrada en l'humà".

Sobre Stefanie Posavec

Dissenyadora i artista per a qui les dades són el seu material favorit, amb projectes que van des de la visualització de dades, el disseny de llibres i el disseny d'informació fins a obres d'art. El seu treball s'ha exhibit al MoMA (Nova York), CB (Rio de Janeiro), Centre Pompidou (París), V&A, the Design Museum i Somerset House (Londres), i està en la col·lecció permanent del MoMA. Els seus llibres (amb Giorgia Lupi) inclouen Dear Data i el recent Observe, Collect, Draw!

Organitza: Màster en Data and Design

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies