Agenda

Conferència de Sergio Estella de Vizzuality

Data:
Hora: 18.00 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)


Sergio Estella, cofundador de Vizzuality, firma de visualització de dades espanyola amb impacte internacional i oficines a Espanya, Regne Unit, Estats Units i Portugal, visita ELISAVA per oferir la conferència 'Long Lasting Design'.

A la seva masterclass, Estella ens aproparà a la filosofia de Vizzuality i ens explicarà com una companyia de disseny i tecnologia ha sabut aprofitar l'oportunitat de treballar en el que els agradava, a més d'ajudar a les ONG, Governs i Científics a millorar la situació actual i futura del Planeta. El seu treball se centra en dissenyar i crear plataformes que permetin als usuaris fer un millor ús de les dades que es creen massivament a cada instant, ja sigui des dels telèfons mòbils o fent ús de les xarxes socials, IOT o satèl·lits, entre d'altres dispositius. Un inabastable volum d'informació cada vegada més difícil de processar i, per tant, d'entendre.

Sergio ens mostrarà alguns casos d'èxit i alguns dels projectes que lidera, i ens desvelarà com aborden la seva relació amb els clients i amb els usuaris, tots dos clau per a l'èxit dels seus projectes.

Biografia
Sergio és cofundador i ChiefDesignOfficer a Vizzuality. Ha treballat amb diferents agències de Nacions Unides, la Casa Blanca i organitzacions com WorldResourcesInstitute, World Bank, NASA o Google. El seu treball se centra en dos pilars: el disseny d'informació i el disseny centrat en l'usuari (HCD) utilitzant la visualització de dades i geo-informació. Ha liderat projectes de gran impacte com Global FishingWatch, Trase.Earth o Resilience Atles, compta amb prop de 20 d'anys d'experiència i ha treballat en diversos àmbits com el màrqueting, la publicitat, el branding, el disseny web i la comunicació.

Organitza: Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies