Agenda

Conferència de Rejane Dal Bello – SOLD OUT

Data:
Hora: 19.30 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)
Rejane Dal Bello vindrà a ELISAVA per parlar sobre la seva trajectòria professional: com va començar el seu viatge al Brasil i ho va continuar passant per Nova York, Rotterdam i Londres, on avui dia resideix i dirigeix ​​el seu estudi.

En la seva conferència, titulada "I don't know", parlarà també sobre la seva passió pel treball tipogràfic, centrant-se en els sectors d'identitat visual i de marca. A la conferenciant explicarà com s'equilibra entre clients de pagament i projectes socials, amb un punt culminant al qual presenta el seu nou projecte personal, Dr. Giraffe.


Sobre Studio Rejane Dal Bello
Studio Rejane Dal Bello és un estudi de disseny gràfic amb seu a Londres. Està especialitzat en la identitat de marca, l' il·lustració i els processos editorials per a clients nacionals i internacionals que se centren en els sectors corporatius, culturals i sense ànim de lucre. L'estudi realitza col·laboracions de manera contínua per adaptar-se millor a cada projecte en què treballa.


Va ser fundat per Rejane Dal Bello, una guardonada dissenyadora gràfica i il·lustradora amb una gran varietat d'estudis pràctics de disseny emblemàtic. Dal Bell apareix regularment en publicacions internacionals i ofereix tallers i conferències arreu del món, a més de ser editora creativa de la revista UPO (FR).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies